ΦΕΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
Η εταιρεία "Τυροκομικά Προϊόντα Μετέωρα" ιδρύθηκε το 1988 από τους Ανδρέα και Ιωάννη Καλτσούδα, με έδρα τη Μύκανη Καλαμπάκας, κοντά στους ιερούς βράχους των Μετεώρων. Καθημερινά συλλέγουν αγνό, φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα από τοπικούς κτηνοτρόφους, διασφαλίζοντας την ποιότητα μέσω ειδικών δεξαμενών ψύξης. Η επιχείρηση εφαρμόζει ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας τροφίμων, παράγοντας προϊόντα...
Νέκταρ Μετεώρων
Το "Νέκταρ Μετεώρων" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Καλαμπάκα, αφιερωμένη στην παραγωγή αγνών προϊόντων μελισσοκομίας. Με σεβασμό στην παράδοση και αγάπη για τις μέλισσες, συνεχίζουν την κληρονομιά του Απόστολου Βελαέτη, με τον Ανδρέα Αντωνίου να ηγείται πλέον της προσπάθειας. Τα προϊόντα τους περιλαμβάνουν φυσικό μέλι από ποικιλία δασικών...
Οινοποιείο Λούδα
Το Οινοποιείο Λούδα είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο που βρίσκεται στους πρόποδες των Μετεώρων, στη Διάβα Καλαμπάκας. Ιδρύθηκε το 2006 από τον Κωνσταντίνο Λούδα και τη σύζυγό του Ζαχαρούλα, συνεχίζοντας μια παράδοση αμπελοκαλλιέργειας που ξεκίνησε η οικογένεια στις αρχές του περασμένου αιώνα. Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες του οινοποιείου εκτείνονται σε 30 στρέμματα...
Οινοποιείο Λιάκου
Το οινοποιείο και οι αμπελώνες Winery LIAKOU βρίσκονται σε υψόμετρο 470 μέτρων, και αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τα σταφύλια των ιδιόκτητων αμπελώνων και των συνεργαζόμενων παραγωγών της περιοχής των Μετεώρων, που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των τριών χιλιομέτρων από το οινοποιείο μας, εξασφαλίζοντας, με αυτόν τον τρόπο, την άμεση...
Αυθεντικό Τρικάλων
Η εταιρία Αυθεντικό Τρικάλων ιδρύθηκε το έτος 2003 από τον Απόστολο Σκαμπαρδώνη, στη Φιλύρα Τρικάλων στη σκιά του Κόζιακα, το αρχαίο Κερκέτιο όρος  σε συνέχεια της οικογενειακής χοιροτροφικής φάρμας. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ντόπια κρέατα, ρίγανη του βουνού Κόζιακα, πράσα και κρεμμύδια της περιοχής. Τα προϊόντα έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους...
Κελάρι Περγαντή
Το Κελάρι Περγαντή, που βρίσκεται στην Πύλη Τρικάλων, αποτελεί έναν προορισμό για τους λάτρεις του κρασιού και της παράδοσης. Με ιδιόκτητους αμπελώνες στην περιοχή, το οινοποιείο καλλιεργεί τόσο διεθνείς ποικιλίες, όπως Cabernet Sauvignon, Merlot και Syrah, όσο και τοπικές, όπως το Μπαντίκι και το Σεντζό, παράγοντας οίνους εξαιρετικής ποιότητας. Το...